Om oss

Crawford Legal Advokatfirma har advokater spesialisert på rådgivning og rettshjelp i forbindelse med reklamasjoner og tvister etter kjøp og salg av fast eiendom (herunder fritidsboliger og borettslagsboliger), håndverkertvister og tvister etter oppføring av ny bolig. Vi bistår også med rettshjelp i forbindelse med regresskrav mot selger, megler og takstmann.

 Camilla Brekke

Advokat/Partner
camilla.brekke@crawco.no
Telefon: 67 20 91 77
Mobil: 95 96 92 68


 Stian Schie

Advokat
stian.schie@crawco.no
Telefon: 67 21 08 07
Mobil:

Våre erfarne advokater har gjennom sin tilknytning til oppgjørsselskapet Crawford & Company (Norway) AS vært deltagende i håndteringen av mer enn 5000 tvistesaker på vegne av et av de tidligere ledende eierskifteforsikringsselskapene i det norske markedet. Det har gitt oss uvurderlig erfaring og kompetanse når vi nå representerer kjøpere og selgere direkte.

Vi bistår i hele prosessen fra reklamasjon blir rettet/mottatt og frem til sak for domstolene om nødvendig. Våre medarbeidere har god prosedyreerfaring og fører jevnlig saker for domstolene.

Vi holder til i sentrale og trivelige lokaler i Sandvika i Bærum utenfor Oslo. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og forhåndsvurdering av din sak, gjerne pr. telefon eller via kontaktskjemaet på hjemmesiden.